ΤΟΠΙΚΑ

Αθλητής έσωσε εν πλω επιβάτη που υπέστη εγκεφαλικό – Η σωτήρια παρέμβαση πριν το μοιραίο!

Αθλητής έσωσε εν πλω επιβάτη που υπέστη εγκεφαλικό – Η σωτήρια παρέμβαση πριν το μοιραίο!

Απίθανο περιστατικό συνέβη σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο.

Την Κυριακή 12/1, ο ΟΦΗ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η κρητική ομάδα όπως είναι λογικό αμέσως μετά το παιχνίδι, πήγε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να πάρει το δρόμο της επιστροφής για το Ηράκλειο.

Την ώρα που το πλοίο βρισκόταν εν πλω, ένας επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Για καλή του τύχη, η λύση βρέθηκε από έναν… μπασκετμπολίστα της ομάδας του ΟΦΗ!

Συγκεκριμένα η ομάδα έχει και… γιατρό στο ρόστερ της μιας και ο Λεωνίδας Μπουμπάρης σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης!

Ο σέντερ του ΟΦΗ έδρασε καθοριστικά προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 68χρονου άνδρα καθώς υπήρξε μεγάλος κίνδυνος για την ζωή του!

Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά αφού ο 68χρονος παρελήφθη – έπειτα από τις πρώτες βοήθειες του σέντερ του ΟΦΗ – από ασθενοφόρο προκειμένου διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

onsports.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.