ΤΟΠΙΚΑ

Αθέμιτες παρεμβάσεις στα σωματεία καταγγέλλει ο Ειρηναίος Φρέρης

Αθέμιτες παρεμβάσεις στα σωματεία καταγγέλλει ο Ειρηναίος Φρέρης

Πιέσεις και παρεμβάσεις με αθέμιτες μεθόδους καταγγέλλει σε δηλώσεις που παραχώρησε στο  sportcyclades.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίος Φρέρης.

Πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί με τις λίστες των υποψηφίων που κατατέθηκαν το πρωί στην γραμματεία της ΕΠΣ Κυκλάδων και μετά την πολιτισμένη χειραψία του Ειρηναίου Φρέρη με τον Γιώργο Χωριανόπουλο, φαίνεται ότι κάποιες κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο έχουν εξοργίσει τον κ. Φρέρη, που απειλεί μέχρι και με παρέμβαση Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα ο κ. Φρέρης, καταγγέλλει ωμή  παρέμβαση  προς τα σωματεία, με την προτροπή ακόμη και να μην συμμετάσχουν στις εκλογές, από μέλος του συνδυασμού, το οποίον φωτογραφίζει με την φράση «παλαίμαχος ποδοσφαιριστής», όπως και από μέλος που δεν είναι υποψήφιος, αλλά όπως λέει κινεί τα νήματα στον συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο».

Συγκεκριμένα ο κ. Φρέρης, δήλωσε: «Μετά από επικοινωνία που είχα με 4 σωματεία, πληροφορήθηκα την αθέμιτη, όσο και παράνομη παρέμβαση μέλους του συνδυασμού Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή  προς τους παράγοντες, τους οποίους προσπαθεί να πείσει με αθέμιτους τρόπους προκειμένου αν αλλάξουν την απόφαση τους για να στηρίξουν τον συνδυασμό μας και αν όχι, τότε να μην λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, καθώς όλα αυτά μεθοδεύονται από άνθρωπο, ο οποίος δεν λαμβάνει μέρος στις εκλογές, λόγω που εκτίει τιμωρία που έχει δεχθεί από την ΕΠΟ.

Κάνω αυτή τη δήλωση, καθώς πιστεύω ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Χωριανόπουλος δεν γνωρίζει κάτι για την παρασκηνιακή μεθοδολογία που χρησιμοποιείται από τους συνεργάτες του, η οποία γυρίζει το ποδόσφαιρο σε άλλες εποχές.

Παράλληλα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, εάν και εφόσον αυτές οι παρεμβάσεις συνεχιστούν θα προσφύγω στην ΕΠΟ, αλλά και στον Εισαγγελέα προκειμένου να γίνει άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και να αποκαλυφθεί το μέγεθος της βρωμιάς ορισμένων.

Όσο και να προσπαθούν κάποιοι και με όποιους τρόπους πιστεύω ότι οι Κυκλαδίτες παράγοντες αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έχουμε κάνει, με τα όποια λάθη και τα όποια σωστά στην διοίκηση μας, τα οποία όμως αγνά και δείγμα  της αγάπης μας για το ποδόσφαιρο και όχι  εκ του πονηρού, όπως μεθοδεύουν τώρα αυτοί οι «κύριοι».

sportcyclades.gr

34fb8f3f29f7d931d44850479037e2b5_XL_2f4a7.png

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.