ΤΟΠΙΚΑ

Ας ενημερώσει κάποιος τον κ.Κουτσούκο ότι είναι ο αντιδήμαρχος και έχει την ευθύνη της επιτροπής αισθητικής

Ας ενημερώσει κάποιος τον κ.Κουτσούκο ότι είναι ο αντιδήμαρχος και έχει την ευθύνη της επιτροπής αισθητικής
Με αναρτήσεις στο διαδίκτυο ο αντιδήμαρχος καυτηριάζει ζητήματα για τα οποία είναι υπεύθυνος ο ίδιος να δράσει

Προφανώς και μάλλον δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι ότι πλέον διοικούν, έχουν τις ευθυνες των αποφάσεων  και για αυτές τους ψήφισαν οι πολίτες της Μυκόνου.

Διάφορες αναρτήσεις τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο  προκαλούν προβληματισμό για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται ορισμένοι την άσκηση της διοίκησης του Δήμου καθώς αναφέρονται στους πολίτες και στην κοινωνία σαν να μην έχουν καταλάβει ότι αυτοί παίρνουν αποφάσεις.

Χαρακτηριστική περίπτωση ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κουτσούκος που έκανε μια  ανάρτηση  σαν να επρόκειτο για τρίτο και όχι για τον ίδιο που φέρει πλέον την ευθύνη των αποφάσεων με τον θεσμικό ρόλο που κατέχει, ενώ αναφέρει την λέξη ανοχή ενώ δεν έχει συμπληρώσει μια εβδομάδα στην διοίκηση του Δήμου Μυκόνου.

Γράφει ο αντιδήμαρχος:

Στο San Francisco που έχω ζήσει πολλά χρόνια σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Αμερικής και συγχρόνως ιστορικo με παλιά κτήρια και σύγχρονα δεν βλέπεις πουθενά μαύρα χρώματα στα πορτοπαράθυρα ,εδώ στο νησί μας γιατί ορισμένοι με την ανοχή μας το έχουν κάνει μόδα ;————————–Dimitris Koutsoukos

Ο εν λόγω αντιδήμαρχος που έζησε πολλά χρόνια στον Σαν Φρανσισκο και ήταν μακριά από την Μύκονο, τώρα που γύρισε και έχει Το συντονισμό των εργασιών και τη λειτουργία της Επιτροπής Αισθητικής του Δήμου Μυκόνου,οι πολίτες τον εξέλεξαν για να μεριμνήσει ο ίδιος ώστε όσοι είναι εκτός πλαισίου, άμεσα να φτιάξουν σωστά  τις  πόρτες και τα παράθυρα  όπως και τα ναυλον που έχουν πολλά καταστήματα και είναι μια άκρως αντιαισθητική εικόνα που επικρατεί στο νησί. Έργα και λύσεις των προβλημάτων ζητά ο λαός  και οχι αναρτήσεις στο διαδίκτυο.Δεν είναι ακτιβιστής του Διαδικτύου αλλά αντιδήμαρχος της Μυκόνου με ευθύνες για έργα όπως ζήτησαν οι πολίτες με την ψήφο τους.

Καλή θητεία ευχόμαστε στον αντιδήμαρχο κυριο Κουτσούκο.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.