ΤΟΠΙΚΑ

Άρπαξαν χρήματα και αντικείμενα 350.000 ευρώ από βίλα

Άρπαξαν χρήματα και αντικείμενα 350.000 ευρώ από βίλα

Θυμα 41χρονος από το Ισραήλ. Άρπαξαν ρολόι 30.000 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα αξίας 11.500 ευρώ, μετρητά σε ευρώ, λίρες Αγγλίας και δολάρια ΗΠΑ, αρώματα κ.α

Χρήματα, κοσμήματα, ρολόι, ηλεκτρονικές συσκευές και ρούχα, συνολικής αξίας 350.000 ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από ενοικιαζόμενη βίλα στο κέντρο της Μυκόνου, μόλις εξακόσια μέτρα από τη Μικρή Βενετία, τη νύχτα της Παρασκευής.

Όπως κατήγγειλε ο 41χρονος από το Ισραήλ, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για εργασία και μένει στο πολυτελές κατάλυμα, την ώρα που απουσίαζε εκείνος και οι φίλοι του, άγνωστοι έκοψαν τη σίτα της μπαλκονόπορτας, εισέβαλαν στο εσωτερικό και άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, όπως ένα ρολόι 30.000 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα αξίας 11.500 ευρώ, μετρητά σε ευρώ, λίρες Αγγλίας και δολάρια ΗΠΑ, αρώματα, παπούτσια, ρούχα και διαβατήρια.
Τα στελέχη της Ασφάλειας μέσα από βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες προσπαθούν να βρουν στοιχεία, τα οποία θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.