ΤΟΠΙΚΑ

Αρνητικά τα πρώτα 188 τεστ στους κατοίκους των Κυκλάδων

Αρνητικά τα πρώτα 188 τεστ στους κατοίκους των Κυκλάδων
Ο ΕΟΔΥ, μετά την πρώτη δράση των Πλωτών Ομάδων στα νησιά του Αιγαίου, διοργανώνει δεύτερη δράση Πλωτών Ομάδων για τον έλεγχο του COVID-19.

Αρνητικά στον κορωνοϊό βγήκαν και τα 188 τεστ για κορωνοϊό στα νησιά των απομακρυσμένων Κυκλάδων, που διενήργησε ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τη «Σύμπλευση ΑΜΚΕ».

Πλωτές ομάδες πραγματοποίησαν δειγματολογικούς ελέγχους στη Μήλο, τη Σίφνο, τη Φολέγανδρο και την Κίμωλο, ενώ, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα τεστ αντισωμάτων στα 16 νησιά όπου θα πραγματοποιήσουν ελέγχους οι ομάδες του ΕΟΔΥ.

Ο ΕΟΔΥ, μετά την πρώτη δράση των Πλωτών Ομάδων στα νησιά του Αιγαίου, διοργανώνει δεύτερη δράση Πλωτών Ομάδων για τον έλεγχο του COVID-19.

Σε συνεργασία με την AXION HELLAS, θα πραγματοποιήσει εξετάσεις σε 16 νησιά του Αιγαίου. Στελέχη και γιατροί του ΕΟΔΥ συνοδευόμενοι από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές της AXION HELLAS, θα μεταβούν με ειδικά κλιμάκια στα νησιά του Αιγαίου με σκοπό την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων αλλά και αντισωμάτων για τον COVID-19 σε ευπαθείς ομάδες και κατοίκους των νησιών.

Τα κλιμάκια των Πλωτών Ομάδων θα επισκεφτούν από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου τους νησιώτες κατοίκους στα Κουφονήσια, την Ανάφη, τη Σχοινούσα, την Ηρακλειά, τη Δονούσα, την Αμοργό, την Κίναρο, τη Λεβιθά, την Πάτμο, το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, τους Λειψούς, την Ψέριμο, την Τήλο, το Καστελόριζο και τη Χάλκη.

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.