BUSINESS ΤΟΠΙΚΑ

Αρκετά τα κρούσματα του παρεμπορίου στη Μύκονο

Αρκετά τα κρούσματα του παρεμπορίου στη Μύκονο
Ο δημοτικός σύμβουλος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου προχωράει σε καταγγελίες αναφορικά με ένα θέμα που πλήττει άμεσα του επαγγελματίες του νησιού
­
Είναι ένα από τα κρίσιμα θέματα αυτό του παρεμπορίου στο νησί την ώρα που με νύχια και με δόντια επαγγελματίες και καταστηματάρχες παλεύουν να σταθούν όρθιοι μετά και την κρίση που έχει ξεσπάσει.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που εξασφάλισε το MykonosVoice με το παρεμπόριο να οργιάζει στις παραλίες της Μυκόνου.
Με δημόσια τοποθέτηση του ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου τονίζει με χαρακτηριστικό τρόπο πόσο ζημιά κάνει στη Μύκονο το παρεμπόριο.
«Τη στιγμη που όλη η νόμιμη επιχειρηματικότητα πλήττεται από τις συνέπειες της πανδημίας
και οι έλεγχοι (καλοδεχούμενοι να είναι) συνεχίζονται στις καθόλα νόμιμες τοπικές επιχειρήσεις πάντως είδους … το παρεμπόριο ανθεί και βασιλεύει όπως και τα παράνομα πάρτυ στις βίλες. Τα μπαράκια κλείνουν σιγά σιγά και τα εμπορικά ακολουθούν και θα κλείσουν κι αυτά το ένα μετά το άλλο.
Στις εν λόγω περιπτώσεις πλανόδιου παρεμπορίου στις παραλίες της Μυκόνου όπως φαίνεται και στα σχετικά βίντεο και φωτογραφίες υπάρχει κατάφορη φοροδιαφυγή μιας και δεν τηρούνται τιμολόγια αλλά ούτε και εκδίδονται φορολογικές αποδείξεις. Και φυσικά δεν τηρείται κανένα μέτρο από τις οδηγίες των συναρμόδιων υπουργείων για την προστασία κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Παρακαλώ όπως ενεργήσετε τα νόμιμα βοηθώντας την νόμιμη επιχειρηματικότητα να επιβιώσει.
Με σεβασμό και εκτίμηση προς τις ενέργειες των υπουργείων αλλά και των εμπλεκόμενων φορέων για μια καλύτερη Ελλάδα με ισονομία και ίσα δικαιώματα αλλά και ίσες υποχρεώσεις.»
Δημοτικός Σύμβουλος Μυκόνου
Ατζαμόγλου Μιλτιάδης
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.