ΤΟΠΙΚΑ

Αριάνα Ροκφέλερ: Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου κάνει διακοπές στη Μύκονο

Αριάνα Ροκφέλερ: Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου κάνει διακοπές στη Μύκονο
Μετά από μια σύντομη στάση στην Αθήνα, έφυγε για Μύκονο!

H 39χρονη χρυσή κληρονόμος Αριάνα Ροκφέλερταξίδεψε στη χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακoπές στη Μύκονο.

Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ επισκέφθηκε το νησί των ανέμων για άλλη μια φορά, αφού η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος της προορισμός τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την σχεδιάστρια μόδας να κάνει βόλτα μαζί με τους φίλους της.

Για την έξοδό της στα γραφικά στενάκια της Μυκόνου, η ίδια επέλεξε ένα σατέν floral φόρεμα, ενώ άφησε τα μαλλιά της ανέμελλα. 

Μάλιστα χθες, η πανέμορφη γυναίκα ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στην Αθήνα και συγκεκριμένα την guest εμφάνιση της στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στον εμβληματικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεποπαγίτου.

 

Δείτε εδώ: Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου μια ατελείωτη πασαρέλα – Η λαμπερή επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στον ιστορικό πεζόδρομο (φωτό & βίντεο)

Στην ανάρτησή της έγραψε: ”Χαρά μου που περπάτησα με τον @vzoulias κλείνοντας την επίδειξη υψηλής ραπτικής A/W 22 “The Swans” στην Αθήνα”. 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.