ΤΟΠΙΚΑ

Αρχίζουν τα δύσκολα. Κρούσματα κορωνοϊού 103 νέα – Στα 331 το σύνολο

Αρχίζουν τα δύσκολα. Κρούσματα κορωνοϊού 103 νέα – Στα 331 το σύνολο

Μακραίνει συνεχώς ο κατάλογος, και στη χώρα μας, με τα κρούσματα και τα θύματα της νόσου Covid-19 που προκαλεί ο πανδημικός κορωνοϊόςSARS-CΟV-19.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Τσιόδρας, στην Ελλάδα έχουμε πλέον στο σύνολο 331 ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς τις τελευταίες 24 ώρες προστέθηκαν 103  άλλα κρούσματα.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 51 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ 8 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Οσον αφορά τους τέσσερις νεκρούς: Σύμφωνα με οσα έχουν γίνει γνωστά, όλοι έπασχαν απο σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, το ιστορικό τους δηλαδή ήταν επιβαρυμένο. Άρα περιλαμβάνονταν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού για τις οποίες επιστημονικές και υγειονομικές αρχές μας επιχειρούν να υψώσουν τείχος προστασίας με τη βοήθεια και την ατομική ευθύνη όλων ημών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.