ΤΟΠΙΚΑ

«Αρχίζουμε προετοιμασία για την επερχόμενη τουριστική περίοδο»

«Αρχίζουμε προετοιμασία για την επερχόμενη τουριστική περίοδο»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αναφέρθηκε στον διαγωνισμό για την διαγράμμιση του οδικού δικτύου της Μυκόνου

Χωρίς χρονοτριβή η δημοτική αρχή της Μυκόνου προετοιμάζεται για την επερχόμενη τουριστική περίοδο και στο πλαίσιο αυτό προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την διαγράμμιση του οδικού δικτύου.Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  αναφέρθηκε σχετικά:

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νησιού ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, υλοποιούμε με συνέπεια ένα στοχευμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μεριμνούμε για την καλύτερη διαγράμμιση του οδικού δικτύου με βασικό στόχο την αύξηση της ασφάλειας ως προς τη διέλευση των κινούμενων οχημάτων όλες τις ώρες της ημέρας.

Η βελτίωση της καθημερινότητας και η καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας αποτελούν βασικές σταθερές του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.