ΤΟΠΙΚΑ

Άρχισε η διανομή των δενδρυλλίων ελιάς

Άρχισε η διανομή των δενδρυλλίων ελιάς

Ο Ερασιτεχνικός Οινοελαιουργικός Σύλλογος (Ερ.Ο.Σ.) Μυκόνου αύριο Πέμπτη και από ώρα 2:00 μμ έως και 5:00 μμ, θα διανείμει την πρώτη δόση από Δενδρύλια Ελιάς με βάση τις παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει.
Παρακαλούνται οι φίλοι και τα μέλη που έχουν ήδη ζητήσει ελαιόδεντρα να έρθουν στον φιλόξενο αύλειο χώρο της οικίας του Μέλους του Συλλόγου μας κ. Γιάννη Μπαρμπαρή στην περιοχή Χοντρός Γκρεμός, στο στενό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυκόνου λίγοι μετά του Μαδούπα αριστερά.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Γίνεται γνωστό ότι οι παραγγελίες θα διεκπεραιωθούν σε δυο δόσεις λόγω έλλειψής δενδρυλίων Ποικιλίας Κορωνέικης στα φυτώρια.
Πληροφορίες στον τηλ. 6944393323 (Δημήτρης Ρουσουνέλος)
Ειδικά φέτος λόγω ειδικών συνθηκών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Σας περιμένουμε για τις παραλαβές και …όσους μπορούν για βοήθεια στη διεκπεραίωση της διανομής Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 από τις 2:00 έως τις 5:00 μμ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.