ΤΟΠΙΚΑ

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Γιαλό, Χώρας Μυκόνου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Γιαλό, Χώρας Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Γιαλού, στη Χώρα της Μυκόνου, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Γαλανάκη και του Διακόνου του, συνευχηθέντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου. Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού, με τη συνευχητική παρουσία πλήθους πιστών, μεταξύ των οποίων, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στυλ. Πρίγκος, διατελέσαντες Δήμαρχοι Ματθ. Αποστόλου, Αθ. Μέγας και Δημοτικοί Σύμβουλοι και τέλεσε Μνημόσυνο φιλογενούς και φιλευσεβούς Μυκονίου, ο οποίος ευλαβείτο ιδιαιτέρως τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και μεριμνούσε για την ετήσια πανήγυρι του Παρεκκλησίου της στις Δήλες.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ απηύθυνε λόγους παραμυθητικούς προς τους οικογενείς του κεκοιμημένου Μυκονίου και ευχήθηκε το παράδειγμά του να εύρει μιμητές.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.