ΤΟΠΙΚΑ

Αρχιερατική Ιερουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου “των Ψηφίδων” στην Άνω Μερά Μυκόνου

Αρχιερατική Ιερουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου “των Ψηφίδων” στην Άνω Μερά Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί, συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Αρχιμ. Αλέξιο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου “των Ψηφίδων”, στην Άνω Μερά Μυκόνου και τέλεσε το ετήσιο Μνημόσυνο φιλογενούς Μυκονίας, γεννήτορος πολυμελούς και εκλεκτής οικογενείας.

Κηρύσσων τον θείο λόγο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ανεφέρθη στην πρόσκληση που συνιστα η Μεταμόρφωση του Κυρίου για τον κάθε πιστό, να μεταμορφώσει, δηλαδή τον εαυτό του, τη ζωή του και την κοινωνία του και περιέγραψε τις αρετές που περικοσμούσαν τους παλαιούς ανθρώπους, οι οποίοι μας κατέλιπαν παρακαταθήκες ζωής.
Το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα επιστρέψει στη Σύρο και το εσπέρας θα τελέσει τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου στην περιοχή του Μάννα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.