ΤΟΠΙΚΑ

Αρχιερατική Ιερουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου “των Ψηφίδων” στην Άνω Μερά Μυκόνου

Αρχιερατική Ιερουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου “των Ψηφίδων” στην Άνω Μερά Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί, συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Αρχιμ. Αλέξιο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου “των Ψηφίδων”, στην Άνω Μερά Μυκόνου, συμπιπτούσης εφέτος της εορτής του με την Δεσποτική εορτή του Αγίου Πνεύματος.
Κηρύσσων τον θείο λόγο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ανεφέρθη στην εορτή της Αναλήψεως και την Απόδοσή της αύριο, καθώς και στο πρόσωπο του Τιμίου Προδρόμου, στην προσφορά του στο ασκητικό ήθος της Εκκλησίας και στον παρρησιαστικό του λόγο προς το Θεό, εξ αιτίας του προφητικού του αξιώματος, δια του οποίου προανήγγειλε την έλευση του Κυρίου στον κόσμο.
Τέλος, απηύθυνε τις ευχές του προς τους κτήτορες και τους εκκλησιασθέντες πιστούς, για καλό θέρος.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.