ΤΟΠΙΚΑ

Άψογη και υψηλού επιπέδου η φιλοξενία της Μυκόνου στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Άψογη και υψηλού επιπέδου η φιλοξενία της Μυκόνου στον πρόεδρο της Δημοκρατίας
Άψογη και οργανωμένα άρτια η φιλοξενία του δημάρχου και των συνεργατών του.Εντύπωση και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η απουσία Βερώνη

Πολύ υψηλού επιπέδου οργάνωση και μέσα σε ένα πνεύμα που συνάδει με μια οργανωμένη κοινωνία και μια δημοτική αρχή  πρότυπο η Μύκονος υποδέχτηκε τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα της χώρας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκοπη Παυλόπουλο.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς συνεπικουρούμενος από τους βασικούς του συνεργάτες αντιδημάρχους Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και Αλέκο Κουκά αλλά και πολλούς συνεργάτες του δημοτικούς συμβούλους, έδειξαν σημάδια υψηλού πολιτισμού και φιλοξενίας και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους από την οργάνωση της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας σε Μύκονο και Δήλο.

Με εξαίρεση την Ειρήνη Γρυπάρη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός και σχολιάστηκε άκρως αρνητικά από όλους ότι κανείς  από τους μέχρι πρότινος διεκδικητές της δημοτικής αρχής και ειδικά ο επικεφαλής Χρήστος Βερώνης δεν εμφανίστηκαν στην παρουσία του προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας στη Μύκονο.

Είναι πασιφανές ότι η τιμή για το νησί της άφιξης του προέδρου της Δημοκρατίας σε επίσημη μάλιστα επίσκεψη , από ανθρώπους που λίγες μέρες πριν διεκδίκησαν να ηγηθούν της κοινωνίας του νησιού,δεν συγκίνησε κανέναν από την αντιπολίτευση στη Μύκονο και απείχαν από την εκδήλωση της παρουσίας του πρόεδρου.

Πλήθος κόσμου ακολούθησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Δήλο με ειδικά ναυλωμένο πλοίο και παρακολούθησαν την έκθεση και τις ομιλίες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.