ΤΟΠΙΚΑ

Απρόοπτο για το ταχύπλοο World Champion Jet, συνεχίζει για Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα

Απρόοπτο για το ταχύπλοο World Champion Jet, συνεχίζει για Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα

Απρόοπτο για το ταχύπλοο World Champion Jet της Seajets, κατά την επιστροφή στον Πειραιά από Σαντορίνη-Ίο-Νάξο-Μύκονο-Σύρο.
Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε εμπλοκή αντικειμένου στην τουρμπίνα του πλοίου, με αποτέλεσμα αυτό αρχικά να ακινητοποιηθεί μεταξύ Γυάρου και Κέας. Παρά το πρόβλημα, το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του προς Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα, καθώς σύμφωνα με το marinetraffic, αυτή την ώρα κινείται με περίπου 29 κόμβους.

Στο πλοίο επιβαίνουν 1.171 επιβάτες και 38 μέλη του πληρώματος. Η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:

Εμπλοκή αντικειμένου στο σύστημα υδροπροωσης του Ε/Γ-ΚΑΤ “World Champion Jet” σημαίας Κύπρου κατά την εκτέλεση δρομολογίου του από Σύρο προς Πειραιά, με 1.171 επιβάτες και 38 άτομα πλήρωμα χωρίς να αιτεί συνδρομή. Πλοίο συνεχίζει πλου με μειωμένη ταχύτητα σε αναμονή αποκατάστασης της δυσλειτουργίας προς Λιμένα Πειραιά. Καιρός Β 5-6 Μποφόρ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.