ΤΟΠΙΚΑ

Αποστολή εξετελέσθη – 1,5 τόνος σκουπίδια και μια γυναικεία τσάντα Louis Vuitton!

Αποστολή εξετελέσθη – 1,5 τόνος σκουπίδια και μια γυναικεία τσάντα Louis Vuitton!

Ενάμιση τόνο σκουπίδια έβγαλαν από την παραλία του Κόρφου στη Μύκονο 400 μαθητές από το ΕΠΑΛ & ΓΕΛ και δύτες, μεταξύ άλλων μια σιδερώστρα(!!), ένα κώνος, μια γυναικεία τσάντα Louis Vuitton και μια ταμπέλα από το οδικό δίκτυο!

MYKONOΣ – KEEP AEGEAN BLUE

«Αποστολή εξετελέσθη!!!!
Με την βοήθεια των μαθητών των Λυκείων Μυκόνου, την συνέργεια του Συλλόγου καθηγητών και της Δευτεροβάθμιας επιτροπής του Δήμου Μυκόνου, καθαρίσαμε την παραλία του Κόρφου στον Ορνό!!!
Στην εθελοντική αυτή κίνηση πέραν των 400 μαθητών, συμμετείχαν εθελοντές αλλά και πιστοποιημένοι δύτες για τον καθαρισμό και του βυθού.
Θερμές ευχαριστίες προς:
1.ΚΤΕΛ Μυκόνου για την δωρεάν μεταφορά των μαθητων,
2. Τον σύλλογο των καθηγητών και την Δευτεροβάθμια επιτροπή που στήριξαν και από κοινού συντονίσαν την δράση,
3. Στην Katerina R. Topouzoglou για την άριστη συνεργασία,
4.τους συμμετέχοντες-δύτες από το Mykonos Diving Center Gerasimos Voulgaris για την προσπάθεια τους.
Περισσότερο από όλους όμως ευχαριστώ όλους τους μαθητές ξεχωριστά για την συμβολή τους. Μια απλή κίνηση με τόσο σπουδαία μηνύματα τόσο για την συμπεριφορά μας για το θαλάσσιο οικοσύστημα , όσο και για το ποιες πρεπει να είναι αυτές οι απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας για να διαφυλλαξουμε το απεραντο γαλαζιο που μας περιβαλλει, μας ηρεμεί, μας γαληνεύει, μας δίνει ζωή.
Η αποστολή Keep Aegean Blue διοργανώθηκε από την κοινωφελή οργάνωση All For Blue organization και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.