ΤΟΠΙΚΑ

Απορρίφθηκε η πρόταση εξαγοράς της ANEK από την Seajets

Απορρίφθηκε η πρόταση εξαγοράς της ANEK από την Seajets

Η ΑΝΕΚ με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο αναφέρει ότι η Τράπεζα Πειραιώς σε απαντητική της επιστολή προς τη νέα πρόταση των εταιρειών της Seajets, συμφερόντων του πλοιοκτήτη Μάριου Ηλιόπουλου, αναφέρει ότι δεν έχει εξασφαλιστεί επάρκεια κεφαλαίων που να διασφαλίσει την επιβίωση της ΑΝΕΚ και δεν γίνεται αποδεκτή.

«Επαναλαμβάνουμε εκ νέου ότι η όψιμη πρότασή σας, για την υλοποίηση της οποίας – από τα στοιχεία που θέσατε υπόψιν μας – δεν έχετε εξασφαλίσει επάρκεια κεφαλαίων ενώ από την άλλη δεν διασφαλίζει την επιβίωση της ΑΝΕΚ, δεν δύναται να γίνει αποδεκτή» αναφέρεται στην επιστολή της Πειραιώς.

Η Seajets είχε προσφέρει 83 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της ΑΝΕΚ, εκ των οποίων τα 55 θα προέρχονταν από δανεισμό με ναυτικές υποθήκες επί των πλοίων, εμπορικής αξίας 138.000.000 εκατ. ευρώ (ήτοι βαθμό κάλυψης 250,9% του δανείου), ενώ τα υπόλοιπα 28 εκατ. ευρώ θα ήταν άμεσα από ίδια κεφάλαια διαθέσιμα.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.