ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτα θετικό το τεστ για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στη Σύρο

Απόλυτα θετικό το τεστ για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στη Σύρο

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα από την πρόβα τζενεράλε της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Μυκόνου στο φιλικό που έδωσε στη Σύρο κόντρα στην Ελλάς Σύρου.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη με τα προηγούμενα ματς και κατάφερε να πάρει ένα… φιλικό διπλό (2-4) στην Σύρο απέναντι στην Ελλάς που είναι μία ομάδα με μεγάλη αγωνιστική αξία, καθώς είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στα θετικά πιστώνεται και η παρουσία των νεαρών αθλητών από την ακαδημία της ΑΕΜ, αφού φάνηκαν «ετοιμοπόλεμοι» να βοηθήσουν την προσπάθεια στη Γ’ Εθνική.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έπαιξαν το πρώτο τους φιλικό ματς, όπου ο προπονητής κ. Νίκος Βουτσίνος είχε την ευκαιρία να δει όλους τους ποδοσφαιριστές τους σε κατάσταση βρίσκονται και να σχεδιάσει τις επόμενες μέρες της προετοιμασίας, όπου θα δοθεί βάρος στα τρωτά σημεία που παρουσιάστηκαν.

Η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να προηγηθεί όταν μετά από πάσα του Λεσάι, ο Σερέπας βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ έκανε 0-1, όμως με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι Συριανοί ισοφάρισαν όταν μετά από λάθος του Διαμαντή το εκμεταλλεύτηκαν οι επιθετικοί της Ελλάς και ο Λάλας σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη ξεκίνησε πιο δυνατά και πήρε το προβάδισμα ξανά με τον Αχείμαστο στο 65′ όταν μετά από κόρνερ ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα. Το 1-3 έκανε με ένα πολύ όμορφο σουτ ο Κωνσταντινίδης και το 4ο γκολ πέτυχε πάλι με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Μπρούνο.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε από τα έντεκα βήματα ο Μπακατσέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς τους κ.κ. Αρμακόλα και Καλογερά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Βαμβακούσης, Σαμανίδης, Καλλιάκος, Αργυρός, Συριανός Α., Μπακατσέλος, Σαββίδης, Λαλάς, Ραμπαβίλας, Μπούνας

Αγωνίστηκαν και οι: Παράβαλος, Μπλάμο, Μπάιλας, Συριανός, Μαραγκός, Μουλίδης, Περιάλης, Μαϊπάς

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουδίρης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Μάρκου, Παπαϊωάνου, Καλτσάς, Αχείμαστος Τσιαφίστας, Λεσάι, Κωνσταντινίδης, Σερέπας

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Ντέγιαν, Κλαφουτζής, Πάλιουρας, Κατσικαλάκης, Ασράμ, Μπρούνο, Λούλα, Ντουσάι

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.