ΤΟΠΙΚΑ

Απόλυτα νόμιμα τα έργα στον Πάνορμο

Απόλυτα νόμιμα τα έργα στον Πάνορμο
Για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο η Μύκονος από ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου

Πεδίο δόξης λαμπρό για ακόμη μια φορά η Μύκονος και το θέμα των παραβάσεων που έχει καταντήσει πλέον κουραστικό κάθε φορά που κάποιος αποζητά λίγο από την δημοσιότητα να βγαίνει και να καταγγέλει το νησί και τους ανθρώπους που επενδύουν πάνω σε αυτό.

Ειδικά όταν πρόκειται για πολιτικούς που προσπαθούν να πάρουν λίγη από την δόξα της Μυκόνου και αυτό γιατί κάθε φορά όλοι ανακαλύπτουν την κακή Μύκονο με τις παρανομίες και τις ατασθαλίες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ.Συρμαλένιος με ερώτηση του στην Βουλή ζητά να ενημερωθεί για παράνομες επεμβάσεις όπως τις χαρακτηρίζει  που έχουν γίνει στην παραλία Πάνορμος της Μυκόνου και κατέθεσε ζητώντας άμεσες ενέργειες των ελεγκτικών και λοιπών υπηρεσιών της Πολιτείας την σχετική επερώτηση στην Βουλή.
Ψάξαμε το θέμα ως όφειλε να έχει κάνει πρώτος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν προβεί στην σχετική επερώτηση και δημιουργούνται και οι ανάλογες εντυπώσεις για την « παράνομη»Μύκονο και τους «κακούς»επιχειρηματίες της.

 

Η εταιρία ΠΑΝΟΡΜΟΣ Τουριστική ΙΚΕ  σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες  και έχει περάσει στο ΣΥΠΟΘΑ πριν προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Παράλληλα έχει προβεί σε τακτοποίηση των αυθαιρέτων εργασιών και έχει γίνει ήδη η σχετική αυτοψία από την πολεοδομία που έχει δώσει το πράσινο φως να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Υπάρχει έγκριση της υγειονομικής επιτροπής και ως εκ τούτου οι εργασίες δεν έχουν προκαλέσει το παραμικρό θέμα.

Θα ήταν καλό λοιπόν πριν κάνει επερώτηση στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Συρμαλένιος  να κάνει μια μικρή έρευνα, να ρωτήσει ως οφείλει εκ τις θέσεως του απέναντι στους πολίτες που τον εξέλεξαν για να τα ψάχνει τα θέματα  και να μην αφήνει κηλίδες για ένα νησί που σαφώς και γίνονται παρανομίες σε πολλά επίπεδα αλλά εδώ μοιάζει η κατάσταση κάθε φορά σαν να βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε έξι στην πλάτη της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.