ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Στη Μύκονο έρχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Στη Μύκονο έρχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Μετά τον πατέρα του Κωνσταντίνο θα είναι ο δεύτερος εν ενεργεία πρωθυπουργός που έρχεται στη Μύκονο για επίσημη επίσκεψη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να επισκεφτεί επίσημα την Μύκονο στις 4 Αυγούστου σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τουρισμό λίγες μέρες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει το νησί με σκληρά περιοριστικά μέτρα.

Αφορμή της παρουσίας του είναι τα εγκαίνια της έκθεσης «Το Αρχιπέλαγος καίγεται» απο τις 4/8 έως 31 /12 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου  που θα φιλοξενήσει έκθεση Αφιέρωμα στη Μαντώ Μαυρογένους.

Η στιγμή έχει μεγάλη σημασία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει στο πλευρό της Μενδώνη να βρεθεί στην Μύκονο και να εκπέμψει και μήνυμα αναφορικά με όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Να τονίσουμε ότι πλην του πατέρα του Κωνσταντίνου κανείς άλλος εν ενεργεία πρωθυπουργός δεν έχει επισκεφτεί την Μύκονο και θα είναι ο δεύτερος ιστορικά που θα το κάνει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.