ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώην υπουργός φανατικός φίλαθλος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Πρώην υπουργός φανατικός φίλαθλος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα στα εκτός έδρας ντέρμπι

Ανάμεσα στους πεντακόσιους και πλέον φιλάθλους του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που έγραψαν ιστορία στο μπαραζ της Νάξου τόσο με τον παλμό τους τον όγκο και την μαζική συμμετοχή αλλά κυρίως με την υποδειγματική τους συμπεριφορά βρέθηκε και ένας ποδοσφαιρόφιλος πρώην υπουργός φανατικός φίλος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Ο Μιχάλης Λιάπης με πολύ διακριτικό τρόπο και με την σύζυγο του στο πλευρό του έζησε με ένταση πριν λίγες μέρες τον αγώνα μπαραζ που έδωσε ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στη Νάξο.

Μπορεί το αποτέλεσμα να δυσαρέστησε τον πρώην υπουργό και τους φίλους της ομάδας και η άνοδος στην Γ Εθνική να μην συντελέσθηκε αυτο όμως δεν τον πτόησε καθόλου και όπως ανέφερε στα πηγαδάκια του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί.

Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο Μιχάλης Λιάπης έζησε με ένταση και αγωνία το ματς της αγαπημένης του ομάδας τόσο απο τις ευκαιρίες των παικτών όσο και απο τα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή που λίγο έλειψε να τινάξει το μπαραζ στον αέρα.

Δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στο σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου ο τρόπος με τον οποίο έχουν χτίσει όλο το οικοδόμημα οι άνθρωποι της ομάδας και κυρίως ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς κάτι που είχε να το λέει ο πρώην υπουργός στην εξέδρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.