ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Νέα μεγάλη βόμβα στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Νέα μεγάλη βόμβα στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ομάδα της ΑΕ Μυκόνου

Θα μπορούσε να έχει τίτλο το σκηνικό των τελευταίων ωρών ο «πρόεδρος τρελάθηκε» και βάλθηκε να τους τρελάνει και όλους και αυτό γιατί ο Αλέκος Κουκάς που όλη η Ελλάδα σήμερα ασχολήθηκε με την Μύκονο και με την ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας με τον Σάκη Τσιώλη όπως πρώτο αποκάλυψε το MykonosVoice, ετοιμάζει νέο χτύπημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις επόμενες ώρες πρόκειται να ανακοινωθεί από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ η συνεργασία με τον Ηρακλή Τσίκινη σε έναν κομβικό ρόλο στην ομάδα του νησιού.

Ο Αλέκος Κουκάς πρόκειται να αναθέσει ρόλο συνδετικού κρίκου ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης στον πρώην διεθνή διαιτητή και παράλληλα και χρέη διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας και δημοσίων σχέσεων.

Μια ακόμη βόμβα από την ομάδα της Μυκόνου και επιλογή του Αλέκου Κουκά για την ενίσχυση του συλλόγου σε έναν νευραλγικό τομέα.

Με την διεθνή εμπειρία , τις παραστάσεις και τις γνωριμίες του Ηρακλή Τσίκινη μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τσιώλη η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ γίνεται πανίσχυρη σε όλα τα επίπεδα.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Τσίκινη πρόκειται να γίνει τις επόμενες ώρες.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.