ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Όλη η αλήθεια για το περιστατικό Μαγκουαιρ στη Μύκονο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Όλη η αλήθεια για το περιστατικό Μαγκουαιρ στη Μύκονο
Χαράκωσαν στο μπράτσο την αδερφή του,ο πατέρας του εσπευσμένα στη Μύκονο, μαζί του στη ΣΥΡΟ οι δυο Μανατζερ του και 4 δικηγόροι

Οι πληροφορίες που έρχονται είναι καταιγιστικές αναφορικά με την υπόθεση του Χάρι Μαγκουαιρ του αρχηγού της φημισμένης Μάντσεστερ Γιουναιντεντ για όσα συνέβησαν στα Ματογιάννια.

Το Mykonos Voice έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ  και σας το παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διεθνής Βρετανός ποδοσφαιριστής δέχτηκε τις απειλές και τις ύβρεις μιας παρέας συμπατριωτών του διαφορετικής οπαδικής απόχρωσης.

Μάλιστα ένας εξ αυτών επιτέθηκε στην αδερφή του Μαγκουαιρ που ήταν στην παρέα και με αιχμηρό αντικείμενο την χαράκωσε στο μπράτσο.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο τα αίματα άναψαν για τα καλά και βλέποντας την αδερφή του σε αυτήν την κατάσταση ο Χάρι Μαγκουαιρ έγινε έξαλλος και  επιτέθηκε σε όλους μαζί τους δράστες.

Τους κατάφερε χτυπήματα καθώς πολύ δυνατός και γυμνασμένος και έγινε προς στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες  σύρραξη.

Στο περιστατικό επενέβησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν τριγύρω με πολιτικά ρούχα και σε πρώτο χρόνο δεν αντιλήφθηκαν περι τίνος πρόκειται με τον καυγά  ενώ δεν αναγνώρισαν φυσικά και τον άσσο της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ αμέσως.

Ο Μαγκουαιρ σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά η εντολή των αστυνομικών ήταν να προσέλθουν άπαντες στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Φτάνοντας εκεί από καμία πηγή του ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται ότι χειροδίκησε εναντίον αστυνομικού ή οποιοδήποτε άλλου ο άσσος της Γιουνάιντεντ.

Μάλιστα ρώτησε χωρίς να γνωρίζει όπως ήταν φυσικό τις διαδικασίες στην Ελλάδα, ποιο θα έπρεπε να είναι το ποσό (πέναλτι) που θα έπρεπε να πληρώσει, όπως συμβαίνει στην Αγγλία σε ανάλογα περιστατικά, ώστε να τελειώσει το συμβάν και να αποχωρήσουν όλοι από το τμήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια παρεξήγηση της στιγμής και ασυνεννοησία κατέληξε να κατηγορείται για υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας των αστυνομικών ο Μαγκουαιρ, ο οποίος έμεινε έκπληκτος και σοκαρισμένος από την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Απο την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τους δικούς του ανθρώπους και με ιδιωτικό αεροσκάφος ο πατέρας του μέσω Μυκόνου έφτασε χτες βράδυ στην Σύρο.

Μαζι του βρίσκεται ένας Δικηγόρος της ομάδας και δυο ατζέντηδες ενώ από ελληνικής πλευράς τον εκπροσωπούν 3 Έλληνες νομικοί.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η ομάδα του και είναι σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του καθώς ο αρχηγός της ΜU είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του συμβάντος όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MykonosVoice οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ξυλοδαρμό πρώτα από την βρετανική Sun και κατόπιν σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν και δεν απεικονίζει πουθενά σε κανένα σημείο τον Χάρι Μαγκουαιρ.

Μάλιστα εντός της ημέρας πρόκειται να προχωρήσουν σε επίσημη διάψευση.

Σήμερα ο εισαγγελέας θα κρίνει αν θα παραμείνει  μέχρι την Δευτέρα κρατούμενος στη Σύρο ή αν θα αφεθεί ελεύθερος ώστε να οριστεί η απολογία του.

Το θέμα έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και όλα τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με την υπόθεση.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.