ΤΟΠΙΚΑ

Αποκαταστάθηκε άμεσα το πρόβλημα στο δίκτυο του νησιού από τις εργασίες του εργολάβου

Αποκαταστάθηκε άμεσα το πρόβλημα στο δίκτυο του νησιού από τις εργασίες του εργολάβου
Το πρόβλημα που προέκυψε με την κεντρική αποχέτευση όπως ενημέρωσε η ΔΕΥΑΜ, λύθηκε άμεσα σύμφωνα με πηγές με τις ενέργειες του εργολάβου

Η ανακοίνωση το πρωί του προέδρου της ΔΕΥΑΜ για πρόβλημα στο δίκτυο της αποχέτευσης στο νησί δημιούργησε ανησυχία στους πολίτες, δεν είχε όμως  την ανάλογη συνέχεια από πλευράς ενημέρωσης τουλάχιστον επίσημα από την ΔΕΥΑΜ  για να μάθουμε τι έγινε τελικά με το δίκτυο που υπέστη σοβαρή ζημιά.

Δεν υπήρξε νέα ενημέρωση, τουλάχιστον ως όφειλαν να κάνουν από την ΔΕΥΑΜ ώστε να μάθει ο κόσμος ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε τελικά, όπως αλιεύσαμε από πληροφορίες, μετά τις εργασίες του εργολάβου της Μυκόνου σε ιδιωτικό χώρο σπιτιού εκεί όπου και προέκυψε το πρόβλημα και που την βλάβη τελικά την αποκατέστησε ο ίδιος ο εργολάβος λίγη ώρα αργότερα.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜ το πρωί:

Σύμφωνα με πληροφορίες του MykonosVoice  η βλάβη αποκαταστάθηκε και μάλιστα άμεσα από τον εργολάβο και έτσι το νησί δεν έχει κανένα θέμα με τον κεντρικό του αγωγό.

Καλό θα ήταν πάντως η ενημέρωση να γίνεται ολοκληρωμένα από την ΔΕΥΑΜ  για ένα θέμα όπως αυτό της αποχέτευσης, αλλά και της ύδρευσης και να μην μένουν μόνο οι αρχικές εντυπώσεις μιας ανακοίνωσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.