ΤΟΠΙΚΑ

Αποκατάσταση της γέφυρας σύνδεσης του νέου λιμένα στον Τούρλο

Αποκατάσταση της γέφυρας σύνδεσης του νέου λιμένα στον Τούρλο

Στο πλαίσιο της έγκαιρης προετοιμασίας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου ολοκληρώθηκε απο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο η αποκατάσταση της γέφυρας σύνδεσης του νέου λιμένα στο Τούρλο, ένα απαραίτητο έργο που διευκολύνει την πρόσβαση στα κρουαζιερόπλοια.


Μετά το συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας, που αποκαταστάθηκε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου έχει προβεί σε έλεγχο και των υπόλοιπων τμημάτων και είναι υπό εξέλιξη μελέτη για την επισκευή του συνόλου των καταστρωμάτων και μεσόβαθρων, πάντα στα πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας βελτιστοποίησης της ασφάλειας των χρηστών του λιμένα.


Βασικός στόχος οι στοχευμένες και απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε να μπορεί το νησί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών,που θα εμπιστευτούν και αυτή την τουριστική περίοδο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.