ΤΟΠΙΚΑ

Αποκάλυψη: Η Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί, το βράδυ πριν τον φόνο

Αποκάλυψη: Η Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί, το βράδυ πριν τον φόνο

Αναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις αποκαλύψεις και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, η αγρίως δολοφονημένη 20χρονη φέρεται να είχε προβλήματα με τον σύζυγό της, ο οποίος πλέον εξετάζεται ως ο κύριος ύποπτος.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν γραπτά μηνύματα sms από το κινητό της Καρολάιν με τον σύζυγό της το βράδυ του φόνου με ύφος που προσιδιάζει με προστριβή ανάμεσά τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ανάμεσα στα ανακτηθέντα γραπτά μηνύματα να υπάρχει και απειλητικό sms από την 20χρονη προς τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι, το ίδιο βράδυ του φόνου. Στοιχείο που -αν και εφόσον επιβεβαιωθεί- θα μπορούσε να συνιστά κίνητρο δολοφονίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ανατροπή στη δολοφονία της Καρολάιν -Δεν υπήρξε ληστεία, ύποπτος ο σύζυγός της

Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που πλέον είναι ύποπτος, καταθέτει επί ώρες στη ΓΑΔΑ. Πηγές της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για ισχυρές ενδείξεις ενοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, η Αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται στον ίδιο τον 32χρονο πιλότο, καθώς όσα κατέθεσε από την πρώτη μέρα είναι αναντίστοιχα με τα στοιχεία της έρευνας. Η πολύωρη εξέτασή του στόχο έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τις αντιφάσεις των καταθέσεών του.

Συγκεκριμένα:

Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η κάμερα στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.
Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.
Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του.
Κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.