ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Αποχώρησε με ευχαριστίες από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ο Σαλταμάρας

Αποχώρησε με ευχαριστίες από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ο Σαλταμάρας

Με μια ευχαριστήρια επιστολή ο Στράτος Σαλταμάρας αποχαιρέτησε την Α.Ε. Μυκόνου καθώς μετά από δική του απόφαση, θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Γ’ Εθνικής. Μεταξύ άλλων ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης ενώτονίζει ότι φεύγει από τη Μύκονο έχοντας μόνο φίλους. Αναλυτικά ολόκληρη επιστολή του:
«Με την παρούσα δήλωση ευχαριστώ θερμότατα τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κουκά, τα μέλη του ΔΣ, τους προπονητές μου κ τους συμπαίκτες μου για την άριστη συνεργασία μας αυτά τα 2,5 χρόνια παραμονής μου τόσο στο ΑΣ Άνω Μερά όσο κ στην ΑΕ Μυκόνου.
Η συμπεριφορά τους προς το πρόσωπο μου ήταν άψογη, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση στη δύσκολη ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Γ’ Εθνικής. Πραγματικοί Κύριοι.

Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να πετυχαίνει πάντοτε τους στόχους που βάζει. Αποχωρώ έχοντας μόνο φίλους κ τις θετικότερες των αναμνήσεων από το όμορφο νησί της Μυκόνου. Εις το επανιδείν.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.