ΤΟΠΙΚΑ

Αποχωρεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου ο κος Μιχαλόπουλος. Προϊστάμενος στο κλάδο τάξης του Αρχηγείου

Αποχωρεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου ο κος Μιχαλόπουλος. Προϊστάμενος στο κλάδο τάξης του Αρχηγείου

Κρίσεις ανωτάτων αξιωματικών στην αστυνομία: Αποχωρεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ν Αιγαίου ο Γεώργιος Μιχαλόπουλος. Αναλαμβάνει Προϊστάμενος στο κλάδο τάξης του Αρχηγείου

Το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας που συνεδρίασε την Τετάρτη υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, έκρινε διατηρητέους τους αντιστρατήγους Λάζαρο Μαυρόπουλο και Γεώργιο Δούβαλη.

Σύμφωνα, με την απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας –  ο μέχρι πρότινος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Μιχαλόπουλος Γεώργιος – τοποθετείται στον Κλάδο Τάξης ως Προϊστάμενος στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παραμένει διατηρητέος στο βαθμό του Υποστράτηγου.

Ο Πατρινός υποστράτηγος και πλέον νέος «κλαδάρχης» του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παλιότερα είχε υπηρετήσει ως διευθυντής Μεταγωγών Αττικής, διευθυντής Αχαΐας, στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε Πάρο και Λευκάδα, αποχαιρετά τη Σύρο και το Νότιο Αιγαίο έχοντας αφήσει σπουδαίο έργο. Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το Νότιο Αιγαίο κι ένας Υποστράτηγος οποίος βρισκόταν αρκετά συχνά στο δρόμο παρά στο γραφείο.

Ο Κλάδος Τάξης χειρίζεται τα θέματα γενικής αστυνόμευσης και τροχαίας και προγραμματίζει, κατευθύνει και ελέγχει το έργο των κεντρικών και περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα θέματα αυτά. Ο Κλάδος αυτός διαρθρώνεται στις εξής Διευθύνσεις:
α. Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης,
β. Διεύθυνση Τροχαίας και Αστυνόμευσης Αυτοκινητοδρόμων,
γ. Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης,
δ. Διεύθυνση Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Υποστήριξης.

Τέλος να σημειωθεί πως ο προηγούμενος Αττικάρχης κι επίσης Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου πριν απο τον κ. Μιχαλόπουλο, Εμμανουήλ Δουρβετάκης, τοποθετείται στο Γραφείο Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως καταλαβαίνετε τις επόμενες ημέρες, θα γίνει γνωστό το ονοματεπώνυμο του αντικαταστάτη του κ. Μιχαλόπουλου.
Πηγη Cyclades 24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.