ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Από υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Μύκονο, δεξί χέρι του δημάρχου στη Σαντορίνη

Από υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Μύκονο, δεξί χέρι του δημάρχου στη Σαντορίνη
Ο Παναγιώτης Ρήγας τοποθετήθηκε σε θέση ειδικού συνεργάτη του δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα , είχε συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Χ.Βερώνη

Ο Παναγιώτης Ρήγας διετέλεσε Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες από το 2004 έως και τις αρχές του 2015. Μάλιστα, από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως και τον Ιούνιο του 2011 ήταν υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Παλαιότερα ήταν νομάρχης Κυκλάδων από το 1995 έως και το 2002 και στη συνέχεια υπήρξε πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Κυκλάδων.
Επίσης, κατείχε θέση διευθυντή στο πολιτικό γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ το 2019 τοποθετήθηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα.

Στις περασμένες δημοτικές εκλογές επιχείρησε να επιστρέψει στην τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς επιτυχία, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Βερώνη στο Δήμο Μυκόνου.

Τελικά, η επιστροφή στην τοπική αυτοδιοίκηση επετεύχθη από άλλο πόστο και σε διαφορετικό ρόλο.
Ο Παναγιώτης Ρήγας τοποθετήθηκε σε θέση ειδικού συνεργάτη του δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα με τον οποίον συνδέεται από παλιά και σήμερα είναι δεξί του χέρι, μιας και στο Δήμο διαχειρίζεται μια σειρά από σημαντικά ζητήματα.

Ο Παναγιώτης Ρήγας είναι κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας (Νομικού Τμήματος και Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών).

Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (master) στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νίκαιας της Γαλλίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.