ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απο τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Β Εθνική

Απο τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Β Εθνική
Ο Χρήστος Ράγια έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Αήττητου Σπάτων και γέμισε χαρά και ικανοποίηση τους ανθρώπους του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μεγάλη μέρα για την ποδοσφαιρική καριέρα ένος παιδιού που ξεκίνησε από τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή καθώς ο Χρήστος Ράγια έκανε το ντεμπούτο του με την επαγγελματική ομάδα του Αήττητου Σπάτων σε φιλικό παιχνίδι.

 

 

Ο Ράγια που το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με την μοναδική εκπρόσωπο της Αθήνας στην Β Εθνική ομάδα των Σπάτων, είχε ακολουθήσει την προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας και ξεκίνησε να παίζει με την Κ20.

Δεν χρειάστηκαν όμως περισσότερα  από δυο παιχνίδια στα οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ αγωνίστηκε ως δεκάρι για να βγάλει  μάτια και να τον προβιβάσουν στην πρώτη ομάδα με την οποία θα προπονείται από εδώ και στο εξής.

Ο νέος προπονητής του Αήττητου Σπάτων κ.Χαραλαμπίδης έδειξε από την πρώτη μέρα ότι θέλει να εμπιστευτεί νέα παιδιά και έτσι δίνει στον Ράγια με το καλημέρα την μεγάλη ευκαιρία να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Χαράς ευαγγέλια φυσικά και για τους ανθρώπους του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και κυρίως τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά που έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Ράγια και  βλέπει παράλληλα  η κόποι τους και οι προσπάθειες τους να συντηρήσουν τμήματα υποδομής στο σύλλογο  να παίρνουν τεράστια αξία για την ομάδα και το νησί με ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου  που μπαίνει πλέον στα επαγγελματικά μονοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που είναι πολύ τιμητικό  για  όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.