ΤΟΠΙΚΑ

Από τις διακοπές στη Μύκονο, στην Εθνική Ισπανίας για το Euro

Από τις διακοπές στη Μύκονο, στην Εθνική Ισπανίας για το Euro

Ο Μπράις Μέντες χρειάστηκε να διακόψει τις διακοπές του στη Μύκονο, προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής Ισπανίας ενόψει Euro 2020 εξαιτίας του Μπούσκετς, ο οποίος έχει κορονοϊό.
Την Κυριακή (6/7) προέκυψε ξαφνικό πρόβλημα στην Εθνική Ισπανίας ενόψει της έναρξης του Euro 2020. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊο και πλέον η συμμετοχή του στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού είναι αμφίβολη.

Ο Λουίς Ενρίκε κάλεσε τον Μπράις Μέντες της Θέλτα για προπόνηση, σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Μπουσκέτς. Μάλιστα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έπρεπε να επιστρέψει απ’ τη Μύκονο, όπου έκανε τις διακοπές του.

Η Θέλτα βιάστηκε με post στα social media να ανακοινώσει ότι βρίσκεται στην αποστολή της Ισπανίας για το Euro 2020. Ωστόσο, κατέβασε τη δημοσίευση γράφοντας πως απλώς θα συμμετάσχει στις προπονήσεις.

Πρόθεση του Ενρίκε είναι να περιμένει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον Μπουσκέτς. Ο Μέντες, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Ισπανού τεχνικού (Μορένο, Φορνάλς, Σολέρ), θα παραμείνουν σε επιφυλακή έως τις 13 Ιουνίου σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσουν θετικά κρούσματα που ίσως προκύψουν τις επόμενες μέρες.
sport24.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.