ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Από την Μύκονο μέχρι την Ηρακλειά

Από την Μύκονο μέχρι την Ηρακλειά

Τα «Νησιώτικα ωδικά Πουλιά» ταξίδεψαν από τη Μύκονο μέχρι την Ηρακλειά μαζί με μία εθελοντική ομάδα από ιατρούς, προκειμένου να εξετάσουν κατοίκους του νησιού των μικρών Κυκλάδων.

Πιο συγκεκριμένα οι ιατροί που ταξίδεψαν ήταν, ο καρδιολόγος Λιάπης Σεραφείμ, ο γενικός ιατρός Στεφανάκος Ιωάννης και ο ακτινολόγος Μένης Νικόλαος, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν.

Στην Ηρακλειά τους υποδέχθηκε η ιατρός του νησιού Χατζούδη Κυριακή, ενώ την μεταφορά προσέφερε με το σκάφος ο Δαμιανός Βούλγαρης.

Ο Σύλλογος αριθμεί πολλά μέλη σε όλη την επικράτεια και οι δράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε ευπαθείς ομάδες είναι συνεχείς και πανελλαδικές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.