ΤΟΠΙΚΑ

Από τη Μύκονο στο Μπορντό με τη Ryanair το καλοκαίρι του 2019

Από τη Μύκονο στο Μπορντό με τη Ryanair το καλοκαίρι του 2019

Νέο δρομολόγιο από τη Μύκονο προς το Μπορντό εντάσσει στο θερινό πρόγραμμα του 2019 η Ryanair, με συχνότητα μια πτήση εβδομαδιαίως από τον ερχόμενο Απρίλιο. Η ανακοίνωση για το νέο δρομολόγιο έρχεται την ίδια ημέρα που η ιρλανδική εταιρεία χαμηλών ναύλων ανακοινώνει και την επέκταση της δραστηριότητάς της στην αγορά της Γαλλίας, με δυο νέες βάσεις σε Μπορντό και Μασσαλία για το καλοκαίρι του 2019. Πρόκειται για μια συνολική επένδυση 400 εκατ. δολαρίων.

Η προσθήκη της Μυκόνου εντάσσεται στον προγραμματισμό της εταιρείας για τη νέα της βάση στο Μπορντό, όπου θα έχει δύο αεροσκάφη –ακόμη δύο θα εγκατασταθούν στη Μασσαλία. Εκτός από το ελληνικό νησί, που αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό, η εν λόγω επένδυση θα δώσει τη δυνατότητα στη Ryanair αν εντάξει στο πρόγραμμά της 16 νέα δρομολόγια, εξυπηρετώντας συνολικά 24 δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2019. Συνολικά, οι δυο νέες βάσεις εκτιμάται ότι θα μεταφέρουν συνολικά 3,5 εκατ. επιβάτες στη Γαλλία.

Για την προσθήκη του νέου δρομολογίου Μύκονος – Μπορντό, ο Sales & Marketing manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, κ. Νικόλας Λάρδης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από τη Μύκονο προς το Μπορντό, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2019. Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις από 14.99€ οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της 27ης Σεπτεμβρίου για ταξίδι τον Οκτώβριο έως και τον Νοέμβριο. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.