ΤΟΠΙΚΑ

«Από τη Μύκονο στις πόλεις του Κόσμου»

«Από τη Μύκονο στις πόλεις του Κόσμου»

Την Παρασκευή 1/3/2019 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Πανωραίας Γαλατά «Από τη Μύκονο στις πόλεις του Κόσμου» στο Contemporary Space Athens, Μητροπόλεως 74 στη Πλάκα. Η έκθεση γίνεται σε συνεργασία του Chicago Athenaeum: Μuseum for Architecture and Designκαι του European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Η Μυκονιάτισσα φωτογράφος Πανωραία Γαλατά ξεκινάει το φωτογραφικό της ταξίδι από το γενέθλιο τόπο της, τη Μύκονο. Μια μεγάλη βόλτα σε διάφορες πόλεις του κόσμου που αποτυπώνεται σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, το Σαν Φρανσίσκο, το Μαρόκο κλπ. Επηρεασμένη και από τις κινηματογραφικές σπουδές της, παρατηρεί και αναδεικνύει τη δυναμική της στιγμής, όπου κυριαρχεί το ανθρώπινο στοιχείο και η ουμανιστική προσέγγιση.
H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 10/3 και η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Ημέρες & Ώρες: Τετάρτη έως Κυριακή, 14.00-21.00
Contemporary Space Athens: Μητροπόλεως 74, Αθήνα, τηλ. 210 3428511

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.