ΤΟΠΙΚΑ

Από θαύμα σώθηκε οδηγός στο νέο λιμάνι της Μυκόνου

Από θαύμα σώθηκε οδηγός στο νέο λιμάνι της Μυκόνου

Από θαύμα σώθηκε ένας οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στο νέο λιμάνι της Μυκόνου όταν υπέστη σοβαρό επιληπτικό επεισόδιο. Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών του Λιμενικού  Σώματος που κατάφεραν μέσα σε χρόνο μηδέν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.
Μάλιστα ένας εξ αυτών είναι κάτοχος πτυχίου νοσοκόμων Ειδικών Δυνάμεων, οι γνώσεις του οποίου συνέλαβαν τα μέγιστα ώστε ο οδηγός του Ι.Χ να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει  στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για περαιτέρω εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν επικοινωνίας των λιμενικών με τον γιατρό του Κέντρου Υγείας, ο ασθενής παραμένει για περαιτέρω παρακολούθηση ενώ διαπιστώθηκε ότι η απώλεια των αισθήσεων του οφείλεται σε επιληπτικό επεισόδιο.
protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.