ΤΟΠΙΚΑ

Από νίκη σε νίκη το δημιούργημα του Αλέκου Κουκά

Από νίκη σε νίκη το δημιούργημα του Αλέκου Κουκά
Ομάδα μοντέλο στα Σπάτα με νέα παιδιά και χαμηλό μπατζετ έφτιαξε ο Αλέκος Κουκάς

Μια ακόμη μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα που δημιούργησε από το μηδέν ο Αλέκος Κουκάς και έχει δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση στο πανελλήνιο με την ομάδα του Αήττητου Σπάτων.

Με σκορ 1-0 στην Τρίπολη απέναντι στον Παναρκαδικό η ομάδα των Αήττητου απέδρασε νικήτρια σε ένα ακόμη ντέρμπι στην Γ Εθνική κατηγορία και έχει πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ομάδα ήταν στα όρια της διάλυσης όταν ανέλαβε το ρίσκο ο Αλέκος Κουκάς να την αναστήσει και με πενιχρά μέσα και μηδαμινή βοήθεια έχει κάνει μια ομάδα μοντέλο για την Γ Εθνική με νέα παιδιά πολλά από τα οποία προέρχονται από τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Στο πλαίσιο αυτό άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα από τον Αλέκο Κουκά τόσο ο προπονητής Βαγγελης Τσιώλης, γιος του Σάκη Τσιώλη και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Τζανόπουλος έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να πρωταγωνιστήσει φέτος ο Αήττητος, που με μεθοδική δουλειά και χαμηλούς τόνους κατορθώνουν να δημιουργούν τεράστια αίσθηση καθώς ο Αήττητος εκτός των αποτελεσμάτων παίζει και σπουδαία μπάλα στην Γ´Εθνική.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.