ΤΟΠΙΚΑ

Από τον Δήμο Ιάσμου Ροδόπης έρχεται γραμματέας στον Δήμο Μυκόνου

Από τον Δήμο Ιάσμου Ροδόπης έρχεται γραμματέας στον Δήμο Μυκόνου
Με απόφαση του Χρήστου Βερώνη προσλαμβάνεται νέα Γ.Γ στον Δήμο Μυκόνου η Πασχαλίνα Καπούλα Γεωπόνος

Με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Βερώνη και ενώ ως δια μαγείας εξαφανίστηκε ο προηγούμενος γραμματέας του Δήμου που είχε αναλάβει πριν από δυο μήνες, προσλαμβάνεται στην θέση η Πασχαλίνα Καπούλα του Βασιλείου, πτυχιούχος  Τ.Ε.Ι. ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ως Γενική Γραμματέας του Δήμου Μυκόνου.

Η κυρία Καπούλα μέχρι πρότινος ήταν γραμματέας του Δήμου Ιάσμου Κομοτηνής στην περιοχή της Ροδόπης και με αυτή την εμπειρία αναλαμβάνει το νευραλγικό ρόλο στον Δήμο της Μυκόνου που φυσικά δεν έχει την ίδια δυναμική αλλά και δυσκολία.

Μάλιστα απορία προκαλεί το γεγονός ότι όπως είχε γίνει γνωστό πριν δυο μήνες περίπου είχε ανακοινωθεί άλλος ότι πήρε την θέση στον Δήμο Μυκόνου του γραμματέα, αλλά ως δια μαγείας «εξαφανίστηκε» από το καδρο και πλέον η κυρία Κανατούλα έρχεται από τον Ίασμο στη Μύκονο να «τρεξει» τα σοβαρά θέματα του Δήμου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.