ΤΟΠΙΚΑ

Από αναρρόφηση πέθανε ο 21χρονος με το τζετ σκι στο Super Paradise

Από αναρρόφηση πέθανε ο 21χρονος με το τζετ σκι στο Super Paradise
Συγκλονίζει ο θάνατος του 21χρονου Ιταλού τουρίστα μετά από πτώση από τζετ σκι στην Μύκονο το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο νεαρός οδηγούσε το τζετ σκι, ωστόσο, ένας ελιγμός στάθηκε μοιραίος καθώς βρέθηκε στη θάλασσα και τελικά έχασε τη ζωή του.

Μαζί του επέβαινε και η σύντροφός του η οποία είναι καλά στην υγεία της, όμως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς είδε τον 21χρονο να ανασύρεται νεκρός στην παραλία.

«Σε έναν ελιγμό πέσαμε και οι δύο στη θάλασσα. Δεν κατάλαβα πώς βρεθήκαμε μέσα στο νερό», είπε η 21χρονη κατά την κατάθεσή της στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

«Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε», τόνισε.

Ο Ιταλός τουρίστας, αμέσως μετά την ανάσυρσή του στην στεριά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όμως, δυστυχώς, ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, έπαθε αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει και πνίγηκε.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τζετ-σκι κατέθεσε στο Λιμενικό ότι και οι δύο  νεαροί φορούσαν σωσίβια. Να σημειωθεί ότι η επιχείριση ελέγχθηκε από τα αρμόδια όργανα και αποδείχθηκε ότι τηρούσε άδεια και όλα τα μέτρα ασφαλείας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.