ΤΟΠΙΚΑ

Απλησίαστη η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στις Κυκλάδες

Απλησίαστη η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στις Κυκλάδες

Μικρότερη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές είναι η ζήτηση του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Κυκλάδων, τουλάχιστον μέχρι και το διάστημα που διανύουμε.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης στα νησιά είναι περιορισμένη, εξαιτίας, διαφόρων παραγόντων, με βασικότερο εξ αυτών, την ιδιαίτερα υψηλή τιμή του.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Παρατηρητηρίου Καυσίμων, οι Κυκλάδες εξακολουθούν να είναι «πρωταθλήτριες» στην ακρίβεια του πετρελαίου θέρμανσης η τιμή του οποίου είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη ελληνική περιοχή.

Με βάση της τελευταίες μετρήσεις, ο μέσος όρος της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στα νησιά του νομού μας είναι 1,244 ευρώ, ενώ ο πανελλαδικός μέσος όρος είναι 1,050 ευρώ. Στις υψηλότερες τιμές ακολουθούν η Μυτιλήνη με 1,22 ευρώ, η Μαγνησία με 1,146 ευρώ, η Θεσπρωτία με 1,142 ευρώ και η Σάμος με 1,18 ευρώ.

Σε πανελλαδικό επίπεδο, από τα στοιχεία των εμπόρων πετρελαιοειδών προκύπτει πτώση των παραγγελιών τουλάχιστον 25% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.