ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Λάθος στα ψηφοδέλτια του Βερώνη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Λάθος στα ψηφοδέλτια του Βερώνη
Ανακοίνωσαν περισσότερους υποψήφιους (16) απο όσους(11)ορίζει ο νόμος όπως αποκαλύπτει το MykonosVoice .

Λάθος στα ψηφοδέλτια του κ. Βερώνη  αποκαλύπτει το MykonosVoice καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ο συνδυασμός «Μύκονος Πρώτη Ξανά»ανακοίνωσε επίσημα πέντε παραπάνω υποψήφιους για την Δημοτική κοινότητα από όσους ορίζει ο νόμος του Υπουργείου Εσωτερικών .

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία  για την Μύκονο και την δημοτική κοινότητα όπως αποκαλύπτει το Mykonos Voice έπρεπε να δηλώσουν έντεκα και ανακοίνωσαν δεκαέξι υποψήφιους!

Είναι μια περίεργη ιστορία καθώς είναι αδύνατο να έχει γίνει τέτοια γκάφα από υποψήφιο συνδυασμό, την στιγμή μάλιστα που βγήκαν επίσημα οι υποψήφιοι και ανακοινώθηκαν ,μοιράζονται  ήδη στη Μύκονο και σχετικά φυλλάδια με δεκαέξι άτομα ως υποψήφια( άντρες και γυναίκες) αντί έντεκα που αναφέρει ο νόμος .

Σύμφωνα με τον νόμο και με βάση την πληθυσμιακή  κατανομή στην κοινότητα Μυκόνου κάθε συνδυασμός έχει δικαίωμα μέγιστο αριθμό 11 υποψηφίων.

Απο την βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών όπως σας αποκαλύπτει το Mykonos Voice για την Μύκονο είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των υποψηφίων που δικαιούται κάθε παράταξη.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι στα φυλλάδια που μοιράζουν ήδη ο συνδυασμός Βερώνη παρουσίαζει 16 υποψήφιους για την Δημοτική κοινότητα  (Μουζούρης-Μπεχλιβανίδου-Ξενάριος-Πετρή-Σαχάς-Τρύφωνας-Χαρδαλούπας-Γκουγκουλίανα-Γουργουρίνη-Δακτυλίδης-Καλαμαρά-Κουσαθανάς-Κουκά-Λαγουδή-Λυκούρης-Μουγγός).

Λάθος ή κάτι άλλο; Κανένας δεν μπορεί να ξέρει γιατί η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν γνωστή και συγκεκριμένη σύμφωνα και με την στατιστική του 2011.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μετά το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ καθώς εκτέθηκαν άνθρωποι ως υποψήφιοι στην Μυκονιάτικη κοινωνία  και τώρα καλούνται ξανά από την αρχή να διορθώσουν την μεγάλη γκάφα και κάποιοι να μείνουν εκτός αφού πρώτα παρουσιάστηκαν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.