ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό! Δείτε τι εμπόδισε… το Blue Star Naxos στη Σχοινούσα

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό! Δείτε τι εμπόδισε… το Blue Star Naxos στη Σχοινούσα

Στις 14.00 μ.μ το πλοίο προσεγγίζει το λιμάνι στης Σχοινούσας. Στο λιμάνι του νησιού έχει πλαγιοδετήσει υδροφόρα του πολεμικού ναυτικού και πραγματοποιεί υδροδότηση.

Ωστόσο, λόγω του μικρού μεγέθους του λιμανιού αλλά και των πολλών ιδιωτικών σκαφών που έχουν αγκυροβολήσει, το πρυμναίο μέρος της υδροφόρας εξέχει αρκετά της προβλήτας.

Έτσι, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του Blue Star Naxos δόθηκε εντολή από τη λιμενική αρχή να μην δέσει τελικώς για λόγους ασφαλείας (όπως πληροφορηθήκαμε από τις ανακοινώσεις του πλοίου) επειδή ήταν πολύ μικρή η απόσταση του πλοίου από την υδροφόρα.

Το πλοίο εξήλθε του λιμανιού και έμεινε εκτός αυτού για περίπου 20 λεπτά, μέχρι η υδροφόρα να μετακινηθεί.

Στη συνέχεια, το πλοίο εισήλθε εκ νέου στο λιμάνι και προσέγγισε επιτυχώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος το πλήρωμα του BS Naxos ενημέρωνε ανελλιπώς τους επιβάτες με ανακοινώσεις.

Πηγή cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.