ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Στην Άνδρο θα διανυκτερεύσουν η πρώτη ομάδα και το Κ12 με ορισμένους γονείς παικτών καθώς έχασαν το πλοίο της γραμμής

Σε μια άνευ προηγούμενου ταλαιπωρία θα υποβληθούν τα μέλη του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ τόσο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας όσο και τα τμήματα υποδομής η ομάδα του Κ12 καθώς θα αναγκαστούν με ότι αυτό συνεπάγεται να διανυκτερεύσουν αποψε στην Άνδρο.

 

Η αποστολή του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει με το πλοίο που θα πέρναγε με κατεύθυνση την Μύκονο στις 19:50 αλλά η ολιγόλεπτη καθυστέρηση στην έναρξη των αγώνων καθώς και το μακρινό της απόστασης από το λιμάνι δημιούργησαν το πρόβλημα.Παρά τις προσπάθειες του προέδρου του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκου Κουκά που ζήτησε όσο αυτό ήταν δυνατόν να περιμένει το πλοίο της γραμμής τελικά τα μέλη της αποστολής δεν κατάφεραν να φτάσουν στο λιμάνι.

Σαφέστατα και την ευθύνη φέρει ακέραια η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ που προγραμματίζει στο παρά ένα τις ώρες των αγώνων με αποτέλεσμα να υποβάλλονται σε μεγάλη ταλαιπωρία δωδεκάχρονα παιδιά καθώς και οι γονείς τους.

Παράληλα και τα έξοδα της διανυκτέρευσης που δεν είναι και λίγα βαρύνουν τους ανθρώπους του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που θέλησαν να είναι συνεπείς και ταξίδεψαν στην Άνδρο για τα παιχνίδια.

Τα μέλη της αποστολής αναμένεται να διανυκτερεύσουν αποψε στην Άνδρο και να επιστρέψουν αύριο στη Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.