ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτες εικόνες συγχρωτισμού στο Alemagou και στο Scorpios

Απίστευτες εικόνες συγχρωτισμού στο Alemagou και στο Scorpios
Την ώρα που ο Υπουργός Χρυσοχοΐδης συσκεπτόταν με τις Αρχές σε ορισμένα μαγαζιά συμπεριφέρονται χωρίς να έχει αγγίξει ο Covid-19 την Ελλάδα

Την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στη Μύκονο για να συναντήσει τοπικούς φορείς και στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος με σκοπό να τους ζητήσει να εντείνουν τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, σε τρία από τα πιο γνωστά μπιτς μπαρ του νησιού επικρατούσε συνωστισμός.

Στο υπότροπο Alemagou στην παραλία της Φτελιάς , στο διάσημο Scorpios στη Παράγκα Έλληνες και ξένοι συγχρωτίζονταν σα να μην ακούμπησε ποτέ η πανδημία Covid-19 τη χώρα.
Εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά των ιδιοκτητών του μπιτς μπαρ Alemagou, στο οποίο είχε υποβληθεί ξανά πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr.

Χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό όχι μόνο αψήφησαν την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο νησί αλλά αδιαφόρησαν σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι η προστασίας της δημόσιας υγείας και μάλιστα σε μια περίοδο που τα κρούσματα στη χώρα μας παρουσιάζουν αυξητική τάση, προκαλώντας ανησυχία στους λοιμωξιολόγους. Ως αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί από σήμερα το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους.

myk1
Μύκονος 1 Πηγή protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.