ΤΟΠΙΚΑ

Απαράδεκτη εικόνα με τα σκουπίδια στα σοκάκια του νησιού

Απαράδεκτη εικόνα με τα σκουπίδια στα σοκάκια του νησιού
Απαιτείται άμεση εγρήγορση των συνεργείων του Δήμου και συνέπεια απο όλους τους επαγγελματίες για την καθαριότητα του νησιού.

Τα σκουπίδια έγιναν βουνό και έκαναν την εμφάνιση τους σε κεντρικά σημεία του νησιού σε μια κρίσιμη περίοδο καθώς ο τουρισμός είναι στο φορτε του αυτές τις μέρες μέσα Ιουλίου.

Δεν είναι ότι καλύτερο να αντικρίζεις εικόνες που είχαμε χρόνια να δούμε στο νησί.

Αρα λοιπόν  απαιτείται έξτρα εγρήγορση από όλους αυτή την εποχή και θα πρέπει άπαντες  να είναι έτοιμοι για τον όγκο των σκουπιδιών που όσο περνούν περνούν οι μέρες θα αυξάνεται.

Τα εμπορικά καταστήματα  από την άλλη πλευρά έχουν αυξήσει την κίνηση τους και έτσι περισσότερα σκουπίδια κάνουν την εμφάνιση τους και αυτό που προέχει είναι να εκπονηθεί ένα έξτρα σχέδιο ώστε εικόνες με βουνά σκουπίδια που εκθέτουν το νησί να μην κάνουν την εμφάνιση τους όπως αυτό που είδαμε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο.

Τα καταστήματα είναι δύσκολο να συλλέγουν τα σκουπίδια όπως και να τα αποθηκεύουν με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Αυτό που χρειάζεται είναι ένας κεντρικός συντονισμός και αντιμετώπιση του θέματος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.