ΤΟΠΙΚΑ

«Ανυπομονώ να δω τους φίλους μου στη Μύκονο»

«Ανυπομονώ να δω τους φίλους μου στη Μύκονο»
Στο Mykonosvoice μίλησε αποκλειστικά ο Μίμης Δομάζος με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του στη Μύκονο
Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος μίλησε στο Mykonosvoice με αφορμή την παρουσία του  στην Μύκονο την Παρασκευή 24 Ιούλιου για την παρουσίαση του βιβλίου του “Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις”.
Ο Μίμης Δομάζος τόνισε : «Είμαι χαρούμενος που θα έρθω στη Μύκονο γιατί έχω καλές αναμνήσεις από την τελευταία φορά που ήρθα και παίξαμε σε παιχνίδι των παλαιμάχων.Θα περιμένω τους Μυκονιάτες στο γήπεδο να θυμηθούμε τα παλιά με τους παλιότερους και να μάθουν οι νεότεροι για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής για της παρουσίασης.»
Η  εκδήλωση θα γίνει υπο την αιγίδα του  ο Δήμου Μυκόνου και του τμήματος του Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς την Παρασκευή 24 Ιουλίου  στις 19:30 στο γήπεδο του Κόρφου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.