ΤΟΠΙΚΑ

«Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου»

«Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου»
Η Άντζελα-Ευαγγελία Ι. Γρυπάρη (Δηλιανού) δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα

Η Ευαγγελία Γρυπάρη είναι μια από τις δυναμικές Μυκονιάτισες, υποψήφια με την Πρωτοβουλία Δράσης μιλάει για το νησί, τις εκλογές και την επόμενη μέρα.

«Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου να θέσω υποψηφιότητα, με την Πρωτοβουλία Δράσης , με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δήμαρχο μας Κωνσταντίνο Κουκα .
Δε σας κρύβω πως η λήψη της απόφασης αυτής ήρθε μετά από μεγάλη σκέψη και προβληματισμό μιας και γενικότερα η πολιτική στις μέρες μας έχει απαξιωθεί και ένας από τους λόγους είναι ότι έχει μετατραπεί σε χώρο επαγγελματιών πολιτικών. Από την άλλη όμως βλέπω πως το νησί μας, το νησί που μεγαλώσαμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε έχει την ανάγκη ανθρώπων που το αγαπάνε και θέλουν την ανάπτυξη του υπέρ όλων και ΟΧΙ υπέρ λίγων και ευνοημένων .
Έχοντας πλήρη συνείδηση των προβλημάτων και της ανομοιογένειας αυτού του τόπου και γνωρίζοντας, όπως και εσείς, όλα αυτά που πρέπει να βελτιωθούν , πιστεύω πως, με ενδιαφέρον, εντιμότητα και ικανότητα μιας ομάδας ανθρώπων και όχι ατομικά κάποιου, μπορούμε αναβαθμίζουμε καθημερινά όλο και περισσότερο τη ζωή των κατοίκων και την εικόνα του νησιού μας. Με εκτίμηση στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κουκα και των συνυποψήφιων μου, είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα τα καταφέρουμε.
Η ΜΥΚΟΝΟΣ….
δεν είναι απλά ένα νησί….
δεν είναι απλα ένας τουριστικός προορισμός….
Είναι BRAND…
Έχει ανάγκη από ανθρώπους με γνώσεις, με πάθος και Όραμα…


Και πάνω από όλα αγάπη…
Αγάπη για τον τόπο μας, την παράδοση, τους θεσμούς.
Με στρατηγικές εξέλιξης, συγκεκριμένους στόχους και πρόγραμμα …
Στο χέρι όλων μας είναι η Μύκονος να κερδίσει όλα όσα δεν διεκδίκησαν ποτέ.
Ας βάλουμε όλοι μαζί ένα τέρμα στους επαγγελματίες πολιτικούς και την οικογενειοκρατια ας επιλέξουμε αυτή τη φορά άξιους και ικανούς ανθρώπους που έχουν ΌΡΑΜΑ και διάθεση να προσφέρουν.
Απομακρύνετε όσους αναζητούν επαγγελματική αποκατάσταση στο δήμο και οικονομική εκμετάλλευση αυτού για ίδιον όφελος. Απομακρύνετε τους αδιάφορους και τους ασυνεπείς.
Επιλέγοντας ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το τόπο μας, έντιμους και σοβαρούς, χωρίς κομματική ταυτότητα, αφού προφανώς σε όλους τους χώρους υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι.
Το στοίχημα μιας παράταξης πρέπει να είναι η επόμενη μέρα των εκλογών και όχι η νίκη αυτή καθ’ αυτή.
Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου..
Η δική μας παράταξη διαθέτει τα εχέγγυα, το ανθρώπινο δυναμικό, το πρόγραμμα, τη δυνατότητα, τη διάθεση και τη γνώση γι’ αυτό…
Σας ζητώ να συμπαραταχθείτε μαζί μας, μαζί με το όραμα της ελπίδας που γεννήθηκε το 2014…»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.