ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντίπαλοι στις Κυκλάδες μετά από 10 χρόνια τα αδέρφια Περιάλη

Αντίπαλοι στις Κυκλάδες μετά από 10 χρόνια τα αδέρφια Περιάλη

Στον ΠΑΣ Τήνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Περιάλης. Ο 31χρονος επιθετικός, μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφει στα γήπεδα της Τήνου (παλαιότερα αγωνίζονταν στον Παντηνιακό), καθώς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του ΠΑΣ Τήνου και φέτος θα αγωνίζεται υπό των οδηγιών του Γιώργου Μάλλιου.

Ο Βαγγέλης Περιάλης έχει πλούσιο βιογραφικό στην καριέρα του, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από ιστορικές ομάδες όπως οι Αστέρας Βάρης, Άνω Μερά, Α.Ο Σύρου, Θήβα, Πανθηραϊκός, ΑΜΣ Φιλωτίου και Κεραυνός Γλυφάδας.

Μάλιστα την φετινή χρονιά, θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον αγαπημένο του αδερφό Γιώργο Περιάλη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Γιώργος την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Α.Ο Μυκόνου.

sportcyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.