ΤΟΠΙΚΑ

Αντικατάσταση Κυβόλιθων και Κατασκευή Βιομηχανικού Δαπέδου στον Νέο Λιμένα Τούρλος

Αντικατάσταση Κυβόλιθων και Κατασκευή Βιομηχανικού Δαπέδου στον Νέο Λιμένα Τούρλος

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενέκρινε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου, η οποία αφορά στην έγκριση σχεδίου σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου και του Δήμου Μυκόνου για την υλοποίηση του έργου: «Αντικατάσταση Κυβόλιθων και Κατασκευή Βιομηχανικού Δαπέδου στον Νέο Λιμένα Τούρλος (Α΄ Φάση)».

Επίσης, με άλλη απόφαση το υπουργείο ενέκρινε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου, η οποία αφορά στην έγκριση σχεδίου σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου και του Δήμου Μυκόνου για την υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση υπόλοιπου τμήματος γέφυρας – νησίδας πρόσβασης Νέου Λιμένα Μυκόνου».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.