ΤΟΠΙΚΑ

Αντί απαντήσεων «μαθήματα» στο MykonosVoice

Αντί απαντήσεων «μαθήματα» στο MykonosVoice
Αντί να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις τοποθετήσεις Κουκά «ψάχνουν» τους τίτλους στα θέματα του MykonosVoice

Δεν πρέπει να έχει ιστορικό προηγούμενο στα προεκλογικά χρονικά της χώρας  αυτό που συμβαίνει από το πρωί στη Μύκονο με αφορμή την προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Κουκά και αυτό γιατί ο αντίπαλος συνδυασμός Μύκονος Πρώτη Ξανά με επικεφαλής τον Χρήστο Βερώνη αντί να ασχοληθεί, να απαντήσει και να τοποθετηθεί επίσημα για τα σοβαρά ερωτήματα και τις καταγγελίες του δημάρχου Κουκά που έθεσε στην ομιλία του, ψάχνουν να βρουν αν είχε πολύ η λιγότερο κόσμο στην Άνω Μερά η συγκέντρωση και αν γράφει έγκαιρα ή ψεύτικα ρεπορτάζ το MykonosVoice.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο με σχολιασμό στην επίσημη σελίδα του συνδυασμού σε σχετικό σχόλιο πολίτη που έγραφε « πολύ λάθος να προσπαθεί να αναδείξει κανείς τον εαυτό του υποβιβάζοντας τους αντιπάλους του» ως απάντηση να ψέξουν το MykonosVoice για τους τίτλους που βάζει στα θέματα του.

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε αυτό:

 

Δηλαδή ένας ολόκληρος συνδυασμός που διεκδικεί τον Δήμο Μυκόνου και που από την ομιλία Κουκά και τα σοβαρά ερωτήματα αντί να απαντήσει, να τοποθετηθεί ,να εκφράσει δημόσια οτιδήποτε,μέχρι αυτή την ώρα  «παλεύει» να αναδείξει αν είναι λάθος η σωστός ο τίτλος του ρεπορτάζ στο MykonosVoice και αν ο Κουκάς είχε πολλούς ή λίγους στην συγκέντρωση του και ψάχνουν τα ελικόπτερα.

Πραγματικά απίστευτο!!!

Πάμε όμως να δούμε τι πραγματικά δείχνουν και τα ελικόπτερα, δηλαδή το drone.

Προφανώς και θα γνωρίζουν και τον εμπνευστή της απογείωσης drone( μπορεί να δούμε και ελικόπτερα  τις επόμενες μέρες) που επιβεβαίωσε το πρωινό μας ρεπορτάζ. Εμείς πάντως κάναμε δημόσια έκκληση για τον άνθρωπο που σήκωσε το drone να τον κάνουμε συνεργάτη μας.

«Μύκονος-Άνω Μερά-Κυριακή 10:30 π.μ-19 Μαΐου έναρξη σαιζόν-μαγαζιά ανοιχτά…Απίστευτη εικόνα από drone που όταν την δεις κανονικά και όχι απο τον διάστημα όπου οι άνθρωποι μοιάζουν με μυρμήγκια δείχνει και αυτή το μεγαλείο της συγκέντρωσης Κουκά.Μπράβο στον εμπνευστή του drone που επιβεβαιώνει το πρωινό μας ρεπορτάζ.Ας επικοινωνήσει μαζί μας για να τον κάνουμε συνεργάτη μας.Θερμά τον ευχαριστούμε!!»

 

Τα ελικόπτερα δηλαδή το drone μας επιβεβαιώνει και αυτό απόλυτα οπως και αυτές οι εικόνες.

Σε μια συγκέντρωση που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες( ήλιος) και που ούτε και ο ιδιος ο δήμαρχος  δεν είχε προσδοκίες καθώς γίνονταν Κυριακή πρωί σε εργάσιμη μέρα για το νησί κόσμος επέσπευσε να ακούσει.

Νωρίτερα βέβαια ο συνδυασμός Μύκονος Πρώτη Ξανά σε ένα επικοινωνιακό «ρεσιτάλ» ανήρτησε  φωτογραφία για να δείξει το μέγεθος της συγκέντρωσης του Κουκά, χωρίς όμως στο πλάνο τον δήμαρχο. Ασχολήθηκαν εκτενώς με τον αντίπαλο συνδυασμό και όχι με τίποτα άλλο μέχρι αυτή την ώρα αλλά  με το γεγονός  αν έχει πολλούς η λίγους στη συγκέντρωση του.

Η φωτογραφία ήταν προφανώς  τραβηγμένη  πριν την έναρξη  ή μετά το τέλος της ομιλίας με τον κόσμο ακόμα όρθιο ή να αποχωρεί  και τον δήμαρχο να μην έχει ανέβει η να έχει φύγει από  την  εξέδρα.

Ο προεκλογικός αγώνας στα καλύτερα του στη Μύκονο.Έχουμε να δούμε και άλλα μέχρι την άλλη Κυριακή.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.