ΤΟΠΙΚΑ

Ανθρωποκυνηγητό στη Μύκονο για τον εντοπισμό του άντρα που βίασε χθες Ιταλίδα τουρίστρια

Ανθρωποκυνηγητό  στη Μύκονο για τον εντοπισμό του άντρα που βίασε χθες Ιταλίδα τουρίστρια
Η 26χρονη σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου – Βγήκε έξω από κατάστημα γιατί δεν αισθανόταν καλά

Ανθρωποκυνηγητό στο νησί των ανέμων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου άνδρα που χθες το βράδυ επιτέθηκε σε Ιταλίδα τουρίστρια και τη βίασε σε ξαπλώστρα παραλίας στην περιοχή Πλυντρί, έξω από γνωστό μπαρ.

Η κοπέλα σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε από οικεία πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου ενώ έχει παραγγελθεί και η εξέταση της από ιατροδικαστή.

«Εντάξει όπως επιθυμείς»

Το φρικαλέο συμβάν για την 26χρονη Ιταλίδα,όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, άρχισε να ξεδιπλώνεται μεταξύ 21:30 – 22:30 της 7ης Αυγούστου, στην περιοχή Πλυντρί. Η νεαρή, που διασκέδαζε σε γνωστό κατάστημα, είχε καταναλώσει αλκοόλ όταν ο άγνωστος άνδρας που πιθανότατα παρακολουθούσε ώρα τις κινήσεις της, όταν είδε πως δεν αισθανόταν καλά και βγήκε να πάρει αέρα την παρέσυρε στην παραλία και σε μια ξαπλώστρα εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία ήταν η 26χρονη πέρασε στην επόμενη φάση του σχεδίου του.

Τη βίασε και όταν η κοπέλα κατά τη διάρκεια της πράξης συνήλθε και του φώναξε να φύγει από πάνω της, ο μυστηριώδης βιαστής αποκρίθηκε «Εντάξει, όπως επιθυμείς» και χάθηκε στο σκοτάδι.

Το θύμα σε τραγική κατάσταση, ειδοποίησε οικεία πρόσωπα τα οποία τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού των ανέμων ενώ κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία με αποτέλεσμα οι αρχές να αναζητούν τον «βιαστή της ξαπλώστρας» που επιτέθηκε στην Ιταλίδα τουρίστρια και εκτόνωσε πάνω της τα αρρωστημένα ένστικτά του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.